Egy csipetnyi Európa A Taste of Europe
Egy csipetnyi Európa – A Taste of Europe (2011. január 26. – augusztus 31.)Ismerje meg Európa ízeit egy id?ben az Észt Nemzeti Múzeum és a portugál Portimăo-i Múzeum látogatóival! A kiállítás alkalmával nemcsak 9 ország legjellemz?bb élelmiszerét ismerhetjük meg közelebbr?l, hanem a nemz
Egy csipetnyi Európa – A Taste of Europe (2011. január 26. – augusztus 31.)
Ismerje meg Európa ízeit egy id?ben az Észt Nemzeti Múzeum és a portugál Portimăo-i Múzeum látogatóival! A kiállítás alkalmával nemcsak 9 ország legjellemz?bb élelmiszerét ismerhetjük meg közelebbr?l, hanem a nemzetek közötti különbségeket is. Miért fontos Csehország számára a sör? Miért a halat mutatja be nemzetük legfontosabb élelmiszereként Skócia? És miért választottuk mi magyarok a gabonát? Ha kíváncsi a legkülönböz?bb táplálékok eredetére, felhasználására és hogy melyik mentette meg népét az éhínségt?l, látogasson el hozzánk!
Vissza